sunnuntai 7. elokuuta 2011

Digital vs. Analog

Kas perkele, mullahan näyttäsi olevan blogi joka kaipaa päivitystä.
Viime kerrastahan on vasta seitinohut puoltoistavuottaplus... :-)

On kokolailla pikkupakko kertoa tätä väylää pitkin julkiset kiitokset tämänpäiväisen Forssan keikan tiimoilta Soundgroupille, sillä vastoin kaikkia odotuksiani keulassa köllötti aivan ihq Midaksen XL200, ÄläSysin™, M7:n tms. higitaalisen sijaan.

Allekirjoittaneelle tämä tarkoitti käytännössä sitä, että kaikki toimi laakista, lautaan ei tarvinnut ladata käyttiksen versiota 7.8.213.14, ja paavot oli siististi tiskin oikealla kädellä valmiina käyttöön, joten ei muuta kuin menoksi.

Koska aikaa oli käytettävissä, niin tsekkiin kulutettiin ihan koko 20 minuuttia, kun ei tarvinnut surffailla menuhelvetissä etsimässä sitä the plugaria ja pohtimassa, että mitähän nyt tuli painettua, kun koko PA pimeni, vai oliko se sittenkin toi toinen nappula tuolla patch-menussa tai jossain, vai mit vit?

Toisinsanoen homma svengasi kuin se kuuluisa junan vessa, mikä käytännössä tarkoitti sitä, että yleisö nautti artistin esityksestä, jota itse pidän paljon oleellisempana seikkana kuin sitä, että kuinka helvetin monimutkaisesti musiikkia nykyaikana voidaankin toimittaa kuulijan korviin asti.

Tällä taas kohti uusia vanhoja laitteilta,
Paavo