tiistai 15. heinäkuuta 2008

Pool Party!

Mitäs jos aina ei olisikaan töissä?

Katrin koulukaveri Mia miehensä Teemun kanssa ovat järjestäneet allasbileet kotipihallaan vaatimattomasti 9:n vuoden ajan, ja tänä vuonna onnistuttiin Katrin kanssa niihin osallistumaan.
Nukarilla sijaitsevan idyllisen omakotitalon pihaan oli asennettu halkaisijaltaan noin 4 metrinen allas, johon mahtui helposti parikymmentä iloisesti kännissä olevaa pulikoitsijaa. Grillaus fasiliteetit oli suojattu asianmukaisella teltalla ja toinen mokoma oli pystytetty keskelle pihaa ja sisustettu muutamilla ajattomilla verhoilla, tuolilla ja sohvalla. Katosta roikkuvaa kruunu henkistä valopyydystä unohtamatta.

Bileet käynnistyivät siis pe 11.7 kello 16, jonne laskeuduttiin tyylipuhtaasti kahdeksan kieppeillä ja nostettiin teltta pystyyn. Normi kaavan mukaan olutta, grillaamista ja sauna. Mikä oli muuten hyvä! Vietin perjantai-illasta helpon 4 tuntia tuossa maan mainiossa puulämmitteisessä löylyhuoneessa, jonka lämpö oli asettunut miedon mukavaan 60:n celsiuksen tuntumaan ja vettä kiukaalle paiskatessa löylyä tuli piiskaksi asti, mutta silti niin pehmeää... Ilta venyi tietty yöksi ja siinä viiden aikaan kipattiin Katrin kanssa telttaan nukkumaan. Meitsin unen lahjoilla nukuin lauantaina kankkusta pitkälle iltapäivään, muiden alottaessa jo uutta nousua. Lisää väkeä paikalle, uudet oluet auki ja sitä rataa lähetettiin lauantai käyntiin. Tuikkasin jo pe iltana kaslerit marinoitumaan perinteikkääseen soija, chili, öljy, chili, valkosipuli, chili, Jallu, chili marinaadiin johon lisäsin päivän ekstraksi mojovan annoksen tuoretta rosmariinia. Jo pelkkä grillistä noussut tuoksu riitti pudottamaan jalat alta. Enpä muista että marinointi olisi hetkeen osunut noin hyvin kohdalleen. Pikkasen paprikaa ja sipulia kaslerin viereen grilliin sekä marinoituja oliiveja ja Tertun suosituksesta Etelä Afrikkalainen "Out Of Africa" punaviini kruunasi päivällisen. Kaiken tämän ohessa taisin viettää saunassa 8 tuntia. Jessus miten hyvä base!

Olo on melko rentoutunut, huolet ei paljoa paina ja taas jaksaa puskea kohti uusia haasteita! Rock!