lauantai 27. syyskuuta 2008

Kaikenlaista harmia

Otsikon mukaan.

Faija perkele otti ja putosi maltillisen 5 metriä pää edellä kanveesiin rakennustelineiltä. Voi vain arvata kuinka paljon ihmisruumis ottaa kipeää moisesta. Töölön sairaalan tapturma-aseman sekä tehovalvonta osaton henkilökunta saa isot kiitokset isukin hoidosta. Varsinkin se nimettömäksi jäänyt hoitaja kaveri, kuka kysyi multa, että kuinka menee ja jaksoi jutella muutaman hetken kun näki etten itsekään ollut enää ihan parhaimmillani. Nyttemmin faija on pääsyt normi vuodeosastolle, mutta pitkä kuntoutus jakso on yhä edessä. Vähän (siis paljon) jänskättää miten iskä ottaa haltuun kuntoutuksen. Sanoi, ettei sairaalan tunti päivässä metodista oo mihkään, joten väitän että tahtoa riitää!

Faijan onnettomuuden jälkeen on satanut syliin perkeleesti kaikenlaista kuraa. Tuomen Villen äänihuulet lahdattiin Lostarin edustalla,Waldén kuoli tulipalossa, vaimon ystävä ajoi autolla pahasti päin puuta ja joku sekasin oleva teini ampui ihmisiä Kauhujoella. Ihme hommaa. Se on prkl kumma, että jotenkin kaikki skeida putoo syliin samaan aikaan.

Ei mitään niin pahaa ettei mitään hyvää mahtuisi joukkoon, olkoonkin että audio jargonista puhutaan. Sain pitkän odotuksen jälkeen DBX:n 903 kompuroita 4 ränniä ja voi että pelaa hienosti pikku kunnostamisen jälkeen. Vaihdoin kaikki elkot ja kahdesta kortista oli mittaroinnin oparit kärähtäneet. Koneet pääsi tositoimiin XL femmojen kanssa Pressa klubilla, ja ainoa mitä jäin vaille oli kunnollinen de-esseri. Onneksi australian oma poika Curtis lanseerasi oman versionsa 902:sta THAT fiman piireihin perustaen. Sain pusattua kasaan oman piirilievy suunnitelman, ja ensi viikolla käy tie ferrokloridi kauppaan. Ans kattoo mitä syntyy.